C_fakepathDiscoverIceland-5.png

Naam website

Welkom bij Digiboat

Digiboat is een professioneel bedrijf in de watersport en gevestigd in Bolsward, en is al vele jaren bekend met de navigatie apparatuur, van toen en van nu. en dat houdt ons goed op de hoogte met de nieuwste technologieën. 

De bediening van moderne navigatie apparatuur is door de jaren heen veel eenvoudiger geworden en bied daarom steeds meer mogelijkheden. Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om met een MFD (Multifunctioneel Display) de weg over het water te vinden en de juiste koers te varen. Bij slechte weersomstandigheden bent u zichtbaar door uw AIS (Automatic Identification System) systeem en ziet u nog alles met uw radar.  Kortom, de navigatie apparatuur van tegenwoordig maakt de veiligheid en de vaarplezier op het water groter.

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

TELEFOON:

06-51593622

MAIL:

info@digiboat.nl

Of volg ons op:

  • White Facebook Icon
 
Nieuwe producten en aanbiedingen
Kopie van DiscoverIceland.png

Wij staan in de Sneekweek krant, heeft u ons artikel al gelezen? 

Klik op lees meer om het artikel te lezen! 

IMG_3204.JPG

Afgelopen periode hebben we aan boord van onze klant het dashboard mogen opruimen, zo is er ook voor gekozen om het motorpaneel te digitaliseren. Zo komt het oude paneel te vervallen en komen alle gegevens op de kaartplotter, zowel binnen als op de fly-bridge. Hier onder hebben we kort filmpje toegevoegd wat we tussendoor hebben gemaakt, later volgen meer foto's van het eindresultaat.

De Raymarine Quantum-radar van FLIR vormt de volgende generatie zeewaardige radars met CHIRP-technologie voor pulscompressie.

Quantum levert over zowel lange als extreem korte afstanden superieure radarafbeeldingen en zet daarmee een nieuwe standaard voor compacte halfgeleiderradars. Vereenvoudigde installatie door geïntegreerde WiFi en dunne kabels. Het energiezuinige en lichte ontwerp van Quantum garandeert een veilig niveau uitgestraalde emissies en een aanzienlijk verminderd stroomverbruik.

20170425_151926.jpg
thumb.php.jpeg