Over ons

Digiboat is een startend bedrijf in de watersport en gevestigd in Bolsward, maar is al meerdere jaren bekend met de navigatie apparatuur, van vroeger en van nu.

Wij streven er ook altijd naar om voorop te lopen met de nieuwste technologie. Door altijd dicht bij de leveranciers te staan levert het ons veel kennis op. Maar veel kennis komt ook voort uit cursussen en trainingen die de leveranciers geven. Mede door deze cursussen en trainingen te volgen zijn wij gecertificeerd dealer van Raymarine, Simrad, B&G, Mastervolt, Garmin en Lowrance.

​Digiboat levert, installeert en repareert met name navigatie apparatuur en Yacht elektronica. Dit kan op uw locatie en in onze eigen werkplaats. Het blijft niet alleen bij uitvoerende taken. Bij ons kunt u ook altijd terecht voor persoonlijk advies en voorlichting over alles wat met scheepstechniek te maken heeft. Wij geven graag een technische ondersteuning op maat die voor u en uw schip van belang is.

 

De bediening van moderne navigatie apparatuur is door de jaren heen veel eenvoudiger geworden en bied daarom steeds meer mogelijkheden. Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om met een MFD (Multifunctionele Display) de weg over het water te vinden en de juiste koers te varen. Bij slechte weersomstandigheden bent u zichtbaar door uw AIS (Automatic Identification System) systeem en ziet u nog alles met uw radar.  Kortom, de navigatie apparatuur van tegenwoordig maakt de veiligheid en de vaarplezier op het water groter.

2020 © Digiboat. All rights reserved.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now